Podotherapie VeerKracht

Contact opnemen

Leuk dat je op mijn website komt kijken, ik ben Vera Rutten en trotse eigenaar van podotherapie VeerKracht! Ik ben in 2013 afgestudeerd als podotherapeut aan Saxion Hogeschool te Enschede. Ik ben na mijn opleiding met veel plezier in loondienst gaan werken om vooral veel ervaring op te doen en te leren van mijn collega’s. Het begon in 2018 te kriebelen dat ik toch meer wilde betekenen en met als resultaat op 1 maart 2019; Podotherapie VeerKracht is geboren!

Voor wie is Podotherapie VeerKracht er?

VeerKracht is er voor iedereen. Van jong tot oud, van wandelaars tot marathonlopers, wie de schoen past… trekke hem aan! Ben zelf fanatiek wandelaarster en probeer regelmatig te sporten, weet dan ook als geen ander hoe belangrijk de fundering van je lichaam is. Een afwijkende stand van de voet kan dan ook negatieve gevolgen hebben voor de rest van je lichaam. Naast het werk als podotherapeut maak ik in de werkplaats dan ook mijn eigen therapieën (zolen & ortheses) zodat ik letterlijk achter mijn kwaliteit kan staan en hiermee de meest optimale zorg voor jou als patiënt kan bieden.

Kom in contact

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen of graag meer weten? Neem contact op via het contactformulier of maak gelijk een afspraak.

Contact opnemen